Klassisk dansk aftensmad når det er bedst

Det klassiske danske køkken er kendt og elsket af alle. Vores opskrifter bygger på gode lokale råvarer, tilsat erfaring og kærlighed. Vores filosofi er enkel, god dansk mad kræver gode danske råvarer. Og sovs. Rigeligt med sovs.

Aften / Dinner Fra / from 17.00

Hovedretter / Main courses
Stegt laks med hollandaise, grillet citron og kartofler 269,-

Salmon with hollandaise, grilled lemon and potatoes

Wienerschnitzel med pommes sautées, ærter og skysovs 289,-

Wienerschnitzel with pommes sautées, peas and gravy

Steak af kalvefilet med pommes frites og bearnaise 299,-

Veal filet steak with french fries and sauce bearnaise

Gammeldags flæskesteg af danske kvalitetsgrise med det hele 269,-

Roasted pork with potatoes, red cabbage and gravy

Julemedister fra Kjæragergård med flødestuvet spinat, kartofler, sennep og rødbeder 249,-

Christmas sausage with creamed spinach and potatoes

Tarteletter med svampe à la creme (vegetar) 209,-

Puff pastries with mushrooms à la creme (vegetarian)

Mandag & tirsdag / Mondays & Tuesdays

Stegt flæsk med kartofler, rødbeder og persillesovs 189,-

Fried pork with parsley sauce and potatoes

Tillæg for ad libitum / Surcharge for all you can eat 50,-

Adresse

Badstuestræde 10, 1209 København

Bordreservation

booking@kobenhavnercafeen.dk

+45 33 32 80 81

CVR: 13948682

Åbningstider

Man-tors 11.30 – 23.00
Køkkenet 11.30 – 21.00

Fre-lørd 11.30 – 00.00
Køkkenet 11.30 – 22.00

Søn 11.30 – 18.00
Køkkenet 11.30 – 16.00