Smagen af påske, som vi kender den

Påsken er en tid for traditioner – også ved frokostbordet. Vores påskemenu er sammensat med kærlighed til det danske køkken og byder på klassiske retter med et hjemmelavet præg. Her er både sild, æg, og lammefrikadeller med spinat og selvfølgelig lidt sødt til sidst. Alt sammen tilberedt med gode råvarer og respekt for smag og stemning.

PÅSKEFROKOST 2025

4 små serveringer samt lidt sødt

Karrysild med løg, kapers & æg
Røget Fynbo laks med flødestuvet spinat og friteret æg
”Skidne æg” – smilende æg med sennepscreme, rødbeder & slagterbolsjer
Lammefrikadeller med flødestuvet spinat og rødbeder
Rabarbertrifli
Pris pr. person: 399,-

(Skal bestilles af hele bordet)

Adresse

Badstuestræde 10, 1209 København

Bordreservation

booking@kobenhavnercafeen.dk

+45 33 32 80 81

CVR: 13948682

Åbningstider

Man-tors 11.30 – 23.00
Køkkenet 11.30 – 21.00

Fre-lørd 11.30 – 00.00
Køkkenet 11.30 – 22.00

Søn 11.30 – 18.00
Køkkenet 11.30 – 16.00